0

AST Earcleaner

Soften and remove excessive ear wax and inflammatory material in the ear canal of the dog and the cat.

More info

  • Buy 2 and save 2%
  • Buy 3 and save 4%
  • Buy 6 and save 5%
Product Variant Price Order
Earcleaner AST 120 ml €11,00 Add to cart

Product disclaimer

De producten van Hill's Prescription Diet worden specifiek ontwikkeld voor gebruik van diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts.. Vooraleer u kan overgaan tot het aankopen van dit product, dient u het volgende te bevestigen Uw huisdier werd onderzocht door een dierenarts, welke op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. U heeft begrepen en bent akkoord dat u minstens om de 6 maanden het advies dient in te winnen van uw dierenarts met betrekking tot het gebruik van dit product door uw huisdier. U heeft begrepen en bent akkoord dat, indien de toestand van uw huisdier op enige manier zou verslechteren, u onmiddellijk het advies van uw dierenarts dient in te winnen.

Product information

Earcleaner AST 120 ml
Manufacturu AST Farma
Brand
Animal typ Dog,Cat
Age Pup, Kitten, Young, Adult, Senior
Usage Ear drops
Indication Eyes - Ears
Contra indication

Niet toepassen bij dieren met (mogelijke) trommelvliesperforatie.

Dosage

Canule verticaal in de gehoorgang brengen terwijl de oorschelp omhoog wordt gehouden. Voldoende oorreiniger inbrengen en het oor voorzichtig masseren. Routine: 2-3 maal per week toepassen. Voorbereiding bij oorspoelen: 2 maal per dag toepassen. Voorafgaand aan elke behandeling met een oorzalf.

Composition

Bevat melkzuur, salicylzuur, chloorhexidineacetaat, natriumlaurylsulfaat en propyleenglycol.

Side effects

Geen

Warnings

Uitsluitend voor uitwendig gebruik.Vermijdt contact met ogen. Niet met wattenstokjes in de oren komen, oorsmeer wordt juist dieper de gehoorgang in gedrukt.

Hier getoonde informatie is vaak een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product. U kunt deze ook online bekijken op Fidin Online Repertorium

Reviews

0 stars based on 0 reviews